Mama in beweging
Advertorial Gezondheid en welzijn

Mama in beweging, nieuw bij Bruisend Brein

Vanuit Bruisend Brein wordt er gestart met een nieuw programma: Mama in beweging. Dit wordt aangeboden door Gaby van den Belt. Gaby is fitnessinstructrice en bewegingsdeskundige voor zwangere vrouwen. Zorgzaam zijn gaat bij Gaby altijd vanzelf en ze haalt veel geluk uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast is sport altijd al een passie van Gaby geweest en zo is deze combinatie ontstaan!

Mama in bewegging is een programma speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor vrouwen die na de bevalling weer in beweging willen komen. Er zijn verschillende pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past. Dit kan face to face of online.

Mama in beweging focust zich vooral op de eerste 1500 dagen (de zwangerschap en de eerste drie levensjaren) van de baby. Naast dit programma kun je ook kiezen voor een aanvulling gericht op voeding en/of stressreductie. Deze drie pijlers zijn belangrijk om je balans te behouden of weer te krijgen, voor, tijdens en na de zwangerschap.

Het doel van Mama in beweging is om samen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat de start van jouw kindje zo optimaal mogelijk is. Door het in beweging zijn voor, tijdens en na de zwangerschap is de kans op (mentale) klachten zo minimaal mogelijk. Ook heeft bewegen een positief effect op de breinontwikkeling van jouw baby.

Kortom, genoeg redenen om hier samen mee aan de slag te gaan!

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar gaby@bruisendbrein.nl. Volg Mama in beweging ook op Instagram om op de hoogt te blijven van leuke winacties en interessante feitjes! (Instagram: @mamainbeweging).


Meer nieuws

Politie vandaag 15:12

23-jarige automobilist aangehouden vanwege pepperspraybusje

Zaterdagochtend zagen agenten op de Veenderdijk in Rijpwetering een auto al slingerend over de weg rijden. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, bleek hij een busje pepperspray binnen handbereik te hebben liggen.

Politie gisteren 09:48

iPads gevonden in Roelofarendsveen

Afgelopen vrijdag, 21 januari heeft een oplettende getuige een vijf iPads gevonden in een blikvanger aan de Breitnerlaan in Roelofarendsveen.

Overige 22 jan. 2022 10:54

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jan. 2022 11:01

Tips om de winterdip te verslaan!

Misschien herken je het wel: je hebt veel moeite om 's ochtends uit bed te komen, je voelt je iets minder energiek dan in de zomer en je kunt je maar moeilijk concentreren... Grote kans dat je een winterdip te pakken hebt! Plutosport geeft je dé tips om snel weer wat beter in je vel te zitten.