Mama in beweging
Advertorial Gezondheid en welzijn

Mama in beweging, nieuw bij Bruisend Brein

Vanuit Bruisend Brein wordt er gestart met een nieuw programma: Mama in beweging. Dit wordt aangeboden door Gaby van den Belt. Gaby is fitnessinstructrice en bewegingsdeskundige voor zwangere vrouwen. Zorgzaam zijn gaat bij Gaby altijd vanzelf en ze haalt veel geluk uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast is sport altijd al een passie van Gaby geweest en zo is deze combinatie ontstaan!

Mama in bewegging is een programma speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor vrouwen die na de bevalling weer in beweging willen komen. Er zijn verschillende pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past. Dit kan face to face of online.

Mama in beweging focust zich vooral op de eerste 1500 dagen (de zwangerschap en de eerste drie levensjaren) van de baby. Naast dit programma kun je ook kiezen voor een aanvulling gericht op voeding en/of stressreductie. Deze drie pijlers zijn belangrijk om je balans te behouden of weer te krijgen, voor, tijdens en na de zwangerschap.

Het doel van Mama in beweging is om samen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat de start van jouw kindje zo optimaal mogelijk is. Door het in beweging zijn voor, tijdens en na de zwangerschap is de kans op (mentale) klachten zo minimaal mogelijk. Ook heeft bewegen een positief effect op de breinontwikkeling van jouw baby.

Kortom, genoeg redenen om hier samen mee aan de slag te gaan!

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar gaby@bruisendbrein.nl. Volg Mama in beweging ook op Instagram om op de hoogt te blijven van leuke winacties en interessante feitjes! (Instagram: @mamainbeweging).


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.