Mama in beweging
Advertorial Gezondheid en welzijn

Mama in beweging, nieuw bij Bruisend Brein

Vanuit Bruisend Brein wordt er gestart met een nieuw programma: Mama in beweging. Dit wordt aangeboden door Gaby van den Belt. Gaby is fitnessinstructrice en bewegingsdeskundige voor zwangere vrouwen. Zorgzaam zijn gaat bij Gaby altijd vanzelf en ze haalt veel geluk uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast is sport altijd al een passie van Gaby geweest en zo is deze combinatie ontstaan!

Mama in bewegging is een programma speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor vrouwen die na de bevalling weer in beweging willen komen. Er zijn verschillende pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past. Dit kan face to face of online.

Mama in beweging focust zich vooral op de eerste 1500 dagen (de zwangerschap en de eerste drie levensjaren) van de baby. Naast dit programma kun je ook kiezen voor een aanvulling gericht op voeding en/of stressreductie. Deze drie pijlers zijn belangrijk om je balans te behouden of weer te krijgen, voor, tijdens en na de zwangerschap.

Het doel van Mama in beweging is om samen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat de start van jouw kindje zo optimaal mogelijk is. Door het in beweging zijn voor, tijdens en na de zwangerschap is de kans op (mentale) klachten zo minimaal mogelijk. Ook heeft bewegen een positief effect op de breinontwikkeling van jouw baby.

Kortom, genoeg redenen om hier samen mee aan de slag te gaan!

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar gaby@bruisendbrein.nl. Volg Mama in beweging ook op Instagram om op de hoogt te blijven van leuke winacties en interessante feitjes! (Instagram: @mamainbeweging).


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...