Politie Kaag en Braassem

Man met wel heel toepasselijke sticker krijgt prent van politie

In Hoogmade is maandag 19 april in het begin van de middag een bromfietser staande gehouden. De bestuurder van de bromfiets maakte een ‘wheelie’ op het fietspad, waarna de politie verhaal ging halen. De dienders zagen op zijn bromfiets een wel heel toepasselijke sticker. 

Nadat de dienders de bestuurder van de bromfiets staande hielden kon de man geen rijbewijs en geen identiteitsbewijs tonen. Opvallend was dat achter op de bromfiets een sticker zat waarop staat: Official CJIB Sponsor. Dat is in deze zaak zeker het geval. ‘’Dat betekent, in positieve zin, één ding: hij kan in ieder geval vertellen dat hij de opgeplakte sticker eer aandoet’’, aldus de wijkagent van Kaag en Braassem. 


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.