Politie Kaag en Braassem

Man met wel heel toepasselijke sticker krijgt prent van politie

In Hoogmade is maandag 19 april in het begin van de middag een bromfietser staande gehouden. De bestuurder van de bromfiets maakte een ‘wheelie’ op het fietspad, waarna de politie verhaal ging halen. De dienders zagen op zijn bromfiets een wel heel toepasselijke sticker. 

Nadat de dienders de bestuurder van de bromfiets staande hielden kon de man geen rijbewijs en geen identiteitsbewijs tonen. Opvallend was dat achter op de bromfiets een sticker zat waarop staat: Official CJIB Sponsor. Dat is in deze zaak zeker het geval. ‘’Dat betekent, in positieve zin, één ding: hij kan in ieder geval vertellen dat hij de opgeplakte sticker eer aandoet’’, aldus de wijkagent van Kaag en Braassem. 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.