RTL 4 Verslaafd!

Man uit Roelofarendsveen vanavond te zien in tv-programma Verslaafd!

Vanavond, dinsdag 6 april om 20:30 uur, is op RTL4 het tv-programma Verslaafd! te zien. In deze aflevering is een man uit Roelofarendsveen te zien.

Vanavond is het de beurt aan Sam uit Roelofarendsveen. De 30-jarige Sam heeft momenteel geen vaste woon- en verblijfplaats. Zijn moeder, Drees, heeft hem jaren geleden het huis uitgezet vanwege een speedverslaving. Ook het zusje van Sam, Chris, was verslaafd aan harddrugs. Met haar gaat het nu goed, maar met Sam gaat het bergafwaarts. Met hulp van het Verslaafd!-team hopen ze daar verandering in te brengen. 

Tv-programma

Verslaafd! is een realityprogramma waar verslaafden de helpende hand krijgen. Presentator Ewout Genemans helpt samen met interventionist Maarten Dammers verslaafden en hun familie om de verslaving te overwinnen. Zij zien wat verslaving daadwerkelijk met iemand doet en welke desastreuze gevolgen het vaak heeft voor de familieleden van de verslaafde. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!