Gemeente Alphen aan den Rijn

Mark Bouma ad interim directeur Rijnvicus

Per 31 augustus neemt Mark Bouma de functie van ad interim directeur van Rijnvicus over van Jan de Vries. De organisatie van Rijnvicus, de sociale werkplaats van Alphen, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, laat weten blij te zijn een geschikte ad interim directeur te hebben gevonden met de juiste capaciteiten en ervaring. 

De nieuwe vaste directeur start naar planning in het begin van volgend jaar.

Mark Bouma heeft niet alleen ervaring bij overheidsorganisaties, maar ook bij verschillende leerwerkorganisaties als directeur. Zo is hij als adviseur en kwartiermaker bij onder meer Werkkracht en de gemeente Overbetuwe betrokken geweest bij de ontwikkeling van leerwerkbedrijven.

Bouma laat weten uit te kijken naar het vervullen van zijn rol bij Rijnvicus. “Ik zet mij graag professioneel in voor mensen, die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben bij het vinden of behouden van hun plek op de arbeidsmarkt. Dit is de rode draad in mijn loopbaan. Dat doe ik met passie en betrokkenheid, maar ook met humor en plezier. Ik ben er van overtuigd dat leerwerkbedrijven op dit moment een uitstekend middel zijn om mensen die daarbij wat hulp nodig hebben aan werk te helpen. Ik ben blij dat ik de komende tijd bij Rijnvicus daar mijn bijdrage aan mag leveren.”

Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.