Gemeente Alphen aan den Rijn

Mark Bouma ad interim directeur Rijnvicus

Per 31 augustus neemt Mark Bouma de functie van ad interim directeur van Rijnvicus over van Jan de Vries. De organisatie van Rijnvicus, de sociale werkplaats van Alphen, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, laat weten blij te zijn een geschikte ad interim directeur te hebben gevonden met de juiste capaciteiten en ervaring. 

De nieuwe vaste directeur start naar planning in het begin van volgend jaar.

Mark Bouma heeft niet alleen ervaring bij overheidsorganisaties, maar ook bij verschillende leerwerkorganisaties als directeur. Zo is hij als adviseur en kwartiermaker bij onder meer Werkkracht en de gemeente Overbetuwe betrokken geweest bij de ontwikkeling van leerwerkbedrijven.

Bouma laat weten uit te kijken naar het vervullen van zijn rol bij Rijnvicus. “Ik zet mij graag professioneel in voor mensen, die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben bij het vinden of behouden van hun plek op de arbeidsmarkt. Dit is de rode draad in mijn loopbaan. Dat doe ik met passie en betrokkenheid, maar ook met humor en plezier. Ik ben er van overtuigd dat leerwerkbedrijven op dit moment een uitstekend middel zijn om mensen die daarbij wat hulp nodig hebben aan werk te helpen. Ik ben blij dat ik de komende tijd bij Rijnvicus daar mijn bijdrage aan mag leveren.”

Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige vandaag 12:39

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.