Dennis

Moeder Van Leersum doopt naar haar vernoemd schip.

Zaterdagmiddag doopte Riet van Leersum de "Maria Cornelia". Het naar haar vernoemde schip is het 2e schip in de vloot van de familie van Leersum waarmee rondvaarten gemaakt kunnen worden. Mevrouw van Leersum was de afgelopen 25 jaar actief op het veerpont wat fietsers en voetgangers overzette over het Paddegat.

Dit passagierschip is bedoelt voor rondvaarten in en rond Kaag en Braasem. Het schip bied plaats aan 30 personen . Van Leersum Maritiem bv beschikt ook over een schip geschikt voor 70 personen. "Daarmee kunnen door zijn grote afmetingen niet overal komen, terwijl er wel vraag was naar tochten over de Drecht en richting Nieuwkoop", aldus eigenaar Wout van Leersum. "Sinds de verkoop van de Lady Kim, konden we die tochten niet meer maken. Dat kan nu gelukkig weer wel.


Het dopen van het vaartuig werd gedaan door Riet van Leersum zij heeft 25 jaar op de veerpont Paddegat gevaren en de rondvaart boot zal ook onder haar doopnaam, Maria Cornelia gaan varen. De boot zal in het weekeind rondvaarten maken van 1 uur op wijde Aa en Braasem opstappen kan bij de veerpont aan het Paddegat . De boot is ook te huur voor feesten en partijen via https://www.vanleersum.com/.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.