Dennis

Mr. One en only wint opnieuw de kermismarathon

Zaterdagmiddag werd de 19e one en only marathon gelopen. Deze keer in de wijk Aan de Braassem. Mr. One en only, Dennis van Berkel won wederom. Het was zijn 14e overwinning in de kermismarathon.

Het was de 3e zaterdag in september, dus met het weer moest het wel goed komen. En inderdaad, voor de lopers was het een prima dag. ok er stond misschien een beetje veel wind op het 34 bochten tellende parcours, maar qua temperatuur was het prima te doen in de vergeten groentenwijk in Roelofarendsveen. 

Tekst gaat door onder de foto!

Lex van der Meer starter One en Only 22

Om 12.00u schoot voormalig groenteboer Lex van der Meer de lopers weg in wat de Veen Stenentijdperk marathon gedoopt was. Dit omdat de meeste tuinen in deze wijk voorzien zijn van stenen ipv wat beplanting. Zoals altijd gingen de estafettelopers er als een haas vandoor. Team Schildpad voorop. Overal in de wijk stonden bewoners langs de kant en zij maakten er met de lopers een mooi feest van. Na een kleine 2 uur en 19 minuten kwamen de Schildpadden als eerste over de streep. 

Tekst gaat door onder de foto!

Team Schildpad wint One en only 22

Bij de vrouwen ging de overwinning met ruime overmacht naar Alieke Hoogenboom. 

Voor meer foto's klikt u hier.

Alieke Hoogenboom wint One en only 22

Gezellig langs de OeO 22

One en only 22

 

 


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.