Ingezonden

N207 dicht na ongeval bij Leimuiden

De N207 is zondagmiddag richting Alphen enige tijd afgesloten geweest. De afsluiting was ter hoogte van de Burgemeester Bakhuizenlaan na een ongeval.

Rond 15.10u reed een bestelbus, door onbekende oorzaak, ter hoogte van de verkeerslichten achterin een personenauto. Diverse personen zijn nagekeken in de ambulance, maar niemand hoefde mee. Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd. Door de afsluiting van de N207 richting Alphen, moest het verkeer door Leimuiden. Dit leidde tot de nodige verkeersoverlast in Leimuiden. Inmiddels is de kruising weer vrij.

VW N207


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.