N207 Leimuiden: kruising vanaf 4 maart afgesloten

De weekendwerkzaamheden aan het kruispunt met de N207 in Leimuiden starten een dag eerder dan gepland. Van donderdag 4 maart 09.00 uur tot en met maandag 8 maart 06.00 uur is de Burgemeester Bakhuizenlaan afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer.

Het kruispunt Dokter Stapenséastraat-Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden is het laatste stuk van de N207 dat wordt aangepast. Deze week wordt de Dokter Stapenséastraat opnieuw ingericht en worden de lichtmasten omgezet. Het verkeer wordt omgeleid.

Hierna rest alleen nog de nachtafsluiting die is verplaatst naar de week van 15 maart.

Meer informatie

Meer informatie over het project is hier te bekijken


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.