Foto van de drive-in bioscoop

Naar de drive-in voor het goede doel

Vijf studenten van Hogeschool Leiden organiseren 22 oktober een coronaproof filmavond. Dit doen zij in samenwerking met A4 Drive-In in Roelofarendsveen. De opbrengst is voor het Ronald McDonald huis in Leiden. 

De film die zij die avond vertonen is de prijswinnende film uit 2019: Bohemian Rapsody. Vanuit je eigen auto genieten en het geluid van de film hoor je rechtstreeks via de FM-frequentie van de autoradio. Hapjes en drankjes voor vooraf en tijdens de film koop je bij de aanwezige foodtrucks.

Het goede doel

De studenten, Mara, Aukje, Floor, Chloë en Tess willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Ronald McDonald huis in Leiden vanwege een schoolproject. Het Ronald McDonald huis heeft donaties nodig om een ‘thuis ver van huis’ te zijn voor ouders van zieke kinderen die specialistische zorg in het LUMC nodig hebben. Als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg is het belangrijk om als familie dicht bij elkaar te zijn. De studenten hebben voor dit goede doel gekozen omdat ze het belangrijk vinden dat families bij elkaar kunnen zijn, in goede en slechte tijden.

De opbrengst

Een autoplaats kost 40 euro en er mogen maximaal vijf personen in een auto zitten. Het terrein van A4 Drive-in bioscoop opent op 22 oktober vanaf 18.30 uur, om 20.00 uur begint de film. De kaartjes zijn verkrijgbaar via www.A4drive-in.nl of via de meegestuurde QR-code. De gehele opbrengst van de avond gaat naar het Ronald McDonald huis.

Drive in qr code.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.