Nick van Egmond wil weer D66-lijsttrekker worden

Nick van Egmond heeft zich opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker van D66 Kaag en Braassem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat werd dinsdagavond bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering van D66.

De huidige fractievoorzitter was bij de verkiezingen van 2018 voor het eerst lijsttrekker. Na bijna vier jaar in de gemeenteraad te hebben gezeten stelt Van Egmond zich weer verkiesbaar voor een nieuwe periode als lijsttrekker. De leden van D66 Kaag en Braassem krijgen tot en met 25 juni om te stemmen voor de lijsttrekkersverkiezing.

Van Egmond geeft aan dat het wat hem betreft nog niet klaar is na deze raadsperiode. ‘’Ik blijf mij graag inzetten voor de gemeente en D66 door nieuwe ideeën in te brengen en vraagstukken aan te pakken.’’ Daarnaast geeft hij aan dat D66 volgens hem de laatste jaren met een mooi team gewerkt heeft aan het D66 geluid in Kaag en Braassem en ook het nodige heeft bereikt.

‘’De laatste jaren heb ik veel aandacht en energie gestoken in de problemen op de woningmarkt met extra aandacht voor jongerenhuisvesting. Daar ga ik graag mee door.’’ Geeft de kandidaat-lijsttrekker aan. Daarnaast blijft hij zich inzetten voor de participatie van inwoners en de manier waarop zij betrokken worden bij de gemeente. ‘’Daarvoor heb ik al verschillende voorstellen gedaan en daar blijf ik ook volgende periode mee doorgaan.''


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand.