Nick van Egmond wil weer D66-lijsttrekker worden

Nick van Egmond heeft zich opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker van D66 Kaag en Braassem voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat werd dinsdagavond bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering van D66.

De huidige fractievoorzitter was bij de verkiezingen van 2018 voor het eerst lijsttrekker. Na bijna vier jaar in de gemeenteraad te hebben gezeten stelt Van Egmond zich weer verkiesbaar voor een nieuwe periode als lijsttrekker. De leden van D66 Kaag en Braassem krijgen tot en met 25 juni om te stemmen voor de lijsttrekkersverkiezing.

Van Egmond geeft aan dat het wat hem betreft nog niet klaar is na deze raadsperiode. ‘’Ik blijf mij graag inzetten voor de gemeente en D66 door nieuwe ideeën in te brengen en vraagstukken aan te pakken.’’ Daarnaast geeft hij aan dat D66 volgens hem de laatste jaren met een mooi team gewerkt heeft aan het D66 geluid in Kaag en Braassem en ook het nodige heeft bereikt.

‘’De laatste jaren heb ik veel aandacht en energie gestoken in de problemen op de woningmarkt met extra aandacht voor jongerenhuisvesting. Daar ga ik graag mee door.’’ Geeft de kandidaat-lijsttrekker aan. Daarnaast blijft hij zich inzetten voor de participatie van inwoners en de manier waarop zij betrokken worden bij de gemeente. ‘’Daarvoor heb ik al verschillende voorstellen gedaan en daar blijf ik ook volgende periode mee doorgaan.''


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.