WIJ

Nieuw: theaterkaartjes online kopen

Maandag 9 september start om 12.00 uur de digitale kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van WIJ Presenteert. In het programma van de cultuurorganisatie staan grote namen als Karin Bloemen, Loes Luca en George van Houts en ook voor de kinderen zijn bijzondere theaterproducties als Tarzan en Alice in Wonderland aangekocht. De voorstellingen vinden plaats in Roelofarendsveen en omliggende dorpen.

Jarenlang was het een traditie om op de zondag voor de Veense kermis tijdens straattheaterfestival Uitkaik in een lange rij plaats te nemen. Men kocht die dag theaterkaartjes voor het nieuwe theaterseizoen. WIJ Presenteert breekt dit jaar met die traditie door over te gaan op online kaartverkoop. Maandag 9 september gaan om 12.00 uur de lijnen open. De organisatie verwacht een grote drukte, een digitale wachtrij kan aan de orde zijn.

Afgelopen weken is de welbekende theaterladder huis-aan-huis gedeeld in de gemeente Kaag en Braassem. Wie hem niet ontvangen heeft, kan het programma – vol met cabaret, muziek, toneel, kindervoorstellingen en ander theater – bekijken op de nieuwe website van de cultuurorganisatie: www.wijpresenteert.nl. Dé website om 9 september op tijd in het scherm te hebben!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.