Google Street View

Nieuwe burgemeester van Kaag en Braassem in het Dorpsleerhuis Woubrugge

Nu de coronaregels worden versoepeld, gaat het Dorpsleerhuis Woubrugge ook steeds verder open. Tot aan de zomer wordt nog een gevarieerd programma afgewerkt.

Zo is er op 2 maart in gebouw Immanuel om 20:00 uur een workshop van Joke Verweerd met als titel “Spelen met taal”. We kennen Joke als schrijfster van romans, verhalen en gedichten, maar zeker ook van haar workshops die ze door haar enthousiasme onvergetelijk maakt. Ze leert ons op een speelse en verrassende manier met onze taal om te gaan.

Op 27 maart om 15:00 uur neemt Adri van der Wal ons in de Dorpskerk op vier grote schermen mee met een reis door de kunst waarin het verhaal van Pasen centraal staat.

In het Dorpsleerhuis mag een bijzondere film niet ontbreken. Op 21 april wordt in gebouw Immanuel om 20:00 uur de film Lore vertoond. In tegenstelling tot veel Duitse films van dit genre is Lore niet alleen een film waarin Duitsland als natie geconfronteerd wordt met de zwartste bladzij uit haar geschiedenis, maar gaat het er meer om hoe de wandaden van de ene generatie de volgende nog jarenlang worden aangerekend.

Kaag en Braassem heeft een nieuwe burgemeester, mevrouw Astrid Heijstee-Bolt. Op 17 mei om 20:00 uur zal zij in de Gereformeerde Kerk spreken over haar in de wet vastgelegde taak en haar visie op de rol die zij als burgemeester in de samenleving kan innemen.

We lopen op 10 juni de periode van het Dorpsleerhuis tot aan de zomer uit in stilte. Vanuit ’t Kompas in Hoogmade start om 19:00 uur een stiltewandeling onder leiding van

ds. Stefan Honing.

Ook interesse om deel te nemen aan een van deze activiteiten?

Geef u dan op via dorpsleerhuiswoubrugge@gmail.com.

De toegang voor iedere bijeenkomst bedraagt € 5,00 (incl. koffie/thee).


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.