Dennis

NL Doet ook in Kaag en Braassem

Afgelopen weekeind was NL Doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Kaag en Braassem waren een aantal acties. Onder andere in Hoogmade en Nieuwe Wetering werden de handen uit de mouwen gestoken.

Op De Bult was het een drukte van belang. 16 vrijwilligers hielpen met het schilderen van een opslagcontainer. De fruitveldjes werden onkruidvrij gemaakt en op de snertplek werd een zandtaartjesoven in elkaar gezet.

(tekst gaat door onder foto)

NL Doet Swiffershoeve

Een klein stukje verderop, bij de Swiffershoeve, was het beeld niet veel anders. De grote schuur was voorzien van een nieuw dak en iemand had onlangs nieuwe verlichting voor in de schuur gedoneerd. Een goede reden om het plafond flink aan te pakken. Dat is weer lekker wit. Maar ook de kleine schuur kon een likje verf gebruiken. Gelukkig waren er vrijwilligers genoeg om alle klussen te klaren.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.