Dennis

Nog even geduld voor vernieuwde veerpont Kaageiland

‘Kaag 2’, de veerpont bij Kaageiland, laat nog even op zich wachten. De boot zou vanaf dinsdag 1 juni in gebruik genomen worden. Veerdienst Kaag meldt nu dat de pont naar verwachting op 7 juni terugkeert.

Tijdens verschillende proefvaarten merkte Veerdienst Kaag dat er nog een aantal aanpassingen aan de boot gedaan moeten worden, alvorens deze in gebruik wordt genomen. Dit zodat de veerpont zonder problemen vanaf 7 juni volledig functioneert.

Technische problemen 

De veerboot tussen Kaag en Buitenkaag kreeg eind april problemen. Tijdelijk voer de boot niet wegens een technisch mankement. Medio mei was het dan ook tijd voor een fikse opknapbeurt. ’’Met man en macht wordt eraan gewerkt om de continuïteit van de veerdienst zoveel als mogelijk te waarborgen, echter slagen we daar op dit moment helaas niet altijd in, hetgeen kan leiden tot korte momenten van vertraging’’, aldus de veerdienst.   


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.