Josh Walet
Winactie Evenementen

Nog geen tickets voor het Zomerspektakel? Lees hier hoe je twee kaarten kan winnen

Lekker dansen en luidkeels meezingen, dit jaar kan het weer tijdens het Zomerspektakel aan het Meer! Heb jij nog geen tickets? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen twee tickets weggeven.

Wat kun je winnen?

Twee tickets voor het Zomerspektakel aan het Meer op vrijdagavond 3 juni 2022. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk, gevolgd door Snelle met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af.

Meer over de editie in 2022 en de line up lees je hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in de reacties de persoon taggen met wie je graag naar het Zomerspektakel aan het Meer zou willen.

Deze winactie loopt tot vrijdag 20 mei. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd de website dus in de gaten!

Winnaar

Manuela van der Vegte heeft gewonnen, gefeliciteerd!


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.