Dennis

Nog volop zomeractiviteiten voor kinderen

De laatste twee weken van de zomervakantie gaan in en  dat betekend dat er weer volop activiteiten voor de leerlingen van de basisscholen zijn. Onder andere de speelweken van Woutje Brugge en de Vakantie Kinderweek ’77 komen er nog aan.

Maar we beginnen de laatste twee weken met de huttenbouw van de Stichting Vakantiespelen Alkemade in Rijpwetering. Van 9 t/m 12 augustus is een groot gedeelte van de parkeerplaats van het Hertogspark het domein van timmerende kinderen. Naast de huttenbouw is er natuurlijk ook het open huis, waar je lekker kan knutselen. De week erna verplaatst de VAK naar Nieuwe Wetering en is de huttenbouw/open huis op het veld aan de Regenboogweg te vinden. Dinsdag 16 augustus is de eerste dag van de huttenbouw. Voor het volledige programma en tickets klik je hier.

Tekst gaat door onder de foto.

Huttenbouw Rijpwetering

De spelweek van Woutje Brugge begint 2 dagen eerder met de fietstocht en uiteraard ook een huttenbouw. Ook dit jaar komt de poppendokter weer langs, dus heb je een zieke pop of knuffel, maak dan snel een afspraak. Uiteraard is er het Magische Bosspel op woensdag en wordt er op vrijdag afgesloten met een frisdisco. Voor het volledige programma van Woutje Brugge klik je hier.

Tekst gaat door onder de foto.

Slootje Woutje Brugge

De laatste week van de vakantie is er ook een speelweek in Leimuiden. Die wordt maandagavond de 15e geopend door de burgemeester bij het tiny forrest. Uiteraard is er een huttenbouw, met als hoogtepunt, naast het blijven slapen natuurlijk, de vuurshow van Eric de Viking. Verder kan je vissen, is er een vossenjacht een sportinstuif en voldoende gelegenheid om lekker te knutselen. De week wordt vrijdagavond afgesloten met een mooi feest in zwembad De Kleine Oase. Voor alle activiteiten van de vakantie Kinderweek ’77 Leimuiden klik je hier.

Tekst gaat door onder de foto.

Huttenbouw Leimuiden

Iedereen heel veel plezier de komende twee weken.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.