Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Nu voordelig APK keuren bij Van Ekris

Bij de Toyota dealer voor Kaag en Braassem, Van Ekris, is het mogelijk om nu nog te profiteren van het € 19,95 APK actietarief, in plaats van € 29,95. Dit wegens het driejarig bestaan sinds Van Ekris Toyota in Alphen aan den Rijn gekomen is. ‘’Naast deze actie hebben wij nog andere leuke acties welke alleen in ons filiaal in Alphen geldig zijn.’’

“Bestaande en nieuwe klanten mogen zien dat wij ze graag ontvangen met hun auto. Door deze actie hebben wij in het eerste jaar meer APK keuringen mogen doen. Mede hierdoor zijn wij gegroeid met twee extra monteurs waardoor wij nu met zes collega's lopen in de werkplaats. Naast deze APK actie hebben wij ook extra garantie op het hybride systeem bij onderhoud. Dit zijn gewoon leuke acties voor ons én voor de klant”, aldus Reinier van Bloemendal en Corné van Veen van Van Ekris in Alphen aan den Rijn. 

Elke week nieuwe occasions

“Het aanbod van occasions is ook enorm vergroot. Van Ekris doet heel veel in jong gebruikte auto’s en dat hebben wij geweten”, vervolgt Van Veen. ‘’Na de overname in 2019 staan er nu bijna elke keer trailers met prachtige jonge Toyota occasions voor de deur. Sinds de overname beschikken wij over 250 Toyota occasions en dat werkt heel fijn omdat je echt altijd beschikt over de juiste auto voor de klant.”

Gratis voor elke bestaande en nieuwe klant is de Van Ekris voordeelpas ter waarde van € 225 bij normaal onderhoud. “Hierin zitten handige service punten zoals gratis vloeistoffen bijvullen, batterij lampjes vervangen tussendoor et cetera. Van Ekris beloont de loyale klant en dat is fijn om aan te mogen bieden”, aldus aftersales manager Reinier van Bloemendal.

Tekst loopt door onder de foto

van ekris alphen vestiging.jpg

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. “Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!”

Meer weten of gewoon vrijblijvend een Toyota testen? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met hybride rijden. Kijken of proefrijden? Bel even voor een afspraak met hun team. Telefoon: 0172 571 437 en vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg
Op de foto: Corné, Jeroen en Ricardo uit Alphen aan den Rijn

Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.