Jongenskoor Dzvinochok

Oekraïense koren geven concerten voor culturele hulp aan Oekraïne

Vanaf 26 oktober tot en met 9 november zal het jongenskoor Dzvinochok met het meisjeskoor Vognyk concerten geven door een aantal regio’s in Nederland. Zo ook in Roelofarendsveen en Langeraar. 

Het thema van de tour is “Standing strong together, samen staan we sterk” en het doel is geld inzamelen voor Kiev. Zij willen met de concerten aandacht en steun vragen voor de situatie in Oekraïne. Dit doen zij door geld in te zamelen voor de wederopbouw van het culturele leven rond Kiev. 

“Voor de onkosten van de tournee zoals bus, verzekering, concertlocaties en (culturele) uitstapjes doen wij een beroep op sponsors/donateurs zodat er zo veel mogelijk van de concertopbrengsten mee naar Kiev gaat,” laat de organisatie weten. 

Wil jij ook helpen? Bezoek dan één van de concerten of doneer de stichting via hun website. 

meisjeskoor Vognyk

meisjeskoor Vognyk

Jongenskoor Dzvinochok

 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.