Gemeente Kaag en Braassem

Officiele inschrijving project CPO Nieuwe Wetering van start

Om te voorkomen dat jongeren de gemeente Kaag en Braassem door gebrek aan huisvestigingsperspectieven moeten verlaten, wil de gemeente hen graag de gelegenheid bieden om op de locatie Molendijk e.o. in Nieuwe Wetering in eigen beheer betaalbare starterswoningen te realiseren. In september 2020 is de informatieavond geweest. Nu is de fase van het inschrijven voor het project aangebroken.

Voor jongeren die in de gemeente Kaag en Braassem opgroeien, zijn er weinig mogelijkheden om in hun eigen gemeente zelfstandige woonruimte te vinden. Sociale huurwoningen zijn schaars en de wachttijden zijn lang. Koopwoningen die worden aangeboden zijn te duur en voor de meeste jongeren niet te financieren. 

Op maandag 15 maart om 19.30 uur vindt er een online informatiebijeenkomst plaats over de inschrijving. Op deze avond wordt het proces toegelicht. Alle mensen die al als geïnteresseerden voor het project bekend zijn ontvangen de online nieuwsbrief met uitnodiging voor deze avond via de mail.

Alsnog interesse en nog niet geregistreerd als geinteresseerde? Meld je dan via de projectwebsite www.cponieuwewetering.nl aan voor de nieuwsbrief.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!