Tessa van Dorp en Jory Zoetendaal

Ondernemers in Kaag en Braassem: Jory Zoetendaal en Tessa van Dorp

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag aan de beurt: ondernemers Jory Zoetendaal en zijn vriendin Tessa van Dorp. Zij startten afgelopen zomer hun bedrijf ‘De Spelletjeskamer’ op.

Het stel uit Roelofarendsveen speelde afgelopen zomer veel spelletjes. ‘’We konden niet op vakantie, dus dan ga je andere dingen doen’’, laat Jory weten. ‘’Op een gegeven moment zaten we te geinen over een spelletjespakket. Maar al snel werd het geintje serieus. “Een spelletjespakket konden we namelijk niet vinden.”

In vlot tempo hebben Jory en Tessa zich ingeschreven bij de KvK en zijn sinds 1 september troste eigenaar van De Spelletjeskamer. “We wilden niet te snel van start en hebben juist expres de tijd ervoor genomen om een goede webshop te bouwen en zijn na een test periode 1 november live gegaan.’’

De Spelletjeskamer

Als je spellen zoekt en deze online wilt kopen, dan ben je bij De Spelletjeskamer aan het goede adres! Jory en Tessa verkopen bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en zelfs spellenpakketten. ‘’Onze spellenpakketten zijn ideaal als je meerdere spellen tegelijkertijd wilt kopen voor een leuk prijsje. Bovendien is elk pakket door ons persoonlijk samengesteld.’’ Hierdoor wisselt het assortiment. Zo zijn bepaalde pakketten tijdelijk verkrijgbaar. Het spellenpakketten-assortiment verandert eens in de zoveel tijd, dus houd de website in de gaten!

100 procent gerecycled

‘’De natuur vinden wij erg belangrijk. Daarom proberen wij bij te dragen aan een duurzame wereld door de spellen te verzenden in 100 procent gerecycled karton en opvulmateriaal’’, aldus Jory. Zo worden de spellen verzonden in dozen van gerecycled golfkarton. Wanneer er opvulmateriaal nodig is, dan maken wij onder andere gebruik van shredder karton. Dit is opvulmateriaal gemaakt van gebruikte dozen die door een speciaal apparaat zijn gehaald om ze te ‘shredden’.

Verder staat op de digitale factuur vermeld wat er in de doos behoort te zitten. Het bestelnummer van jouw bestelling wordt daarnaast op het verzendlabel genoteerd. ‘’De verzendlabels die wij gebruiken zijn tevens van gerecycled papier. Dit geldt ook voor eventueel extra papier dat gebruikt wordt bij de verzending.’’ De Spelletjeskamer verzendt zoveel mogelijk producten in één om zo hun steentje bij te dragen aan een groene, duurzame wereld. Jory en Tessa brengen de bestellingen in Oude Wetering, Roelofarendsveen en Nieuwe Wetering persoonlijk en hier hoef je dan ook geen verzendkosten te betalen. Het kan dus zomaar dat het stel binnenkort bij jou voor de deur staat!

Wil je meer weten van Jory en Tessa en hun bedrijf? Klik dan hier.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.