ondernemersprijskaagenbraassem.nl

Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Op 21 november vindt ie weer plaats: dé Ondernemersverkiezing van de gemeente Kaag en Braassem. Dit jaar alweer voor de dertiende keer. Tijdens een superspannende avond, waarbij er maar liefst drie prijzen worden overhandigd, neemt improvisatiecabaretgroep Op Sterk Water de presentatie voor zijn rekening. Het belooft een superleuke avond te worden.

Eerder maakten we al de genomineerde ondernemers bekend. Dit jaar zijn er 3 categorieën: de Ondernemersprijs, de Starterprijs én het ZZP-talent Kaag en Braassem 2019.

Genomineerd zijn (in willekeurige volgorde): Mooren Auto, Verdel ICT en Media, beide uit Roelofarendsveen en Visser Tuinen uit Leimuiden (Ondernemersprijs), LaRock werkt, Stix & Bowls en Als ’t Golft, alle uit Roelofarendsveen (Startersprijs) en Pouw Nail &Skinstudio, De Voet-specialist Robin Captijn, beide uit Roelofarendsveen en The Beauty Company uit Rijpwetering (ZZP-Talent).

Humoristisch randje
Alle genomineerden zijn bezocht door een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting. Ook maken de Ondernemersprijsbedrijven een bedrijfsfilm, die tijdens de verkiezingsavond worden vertoond. Deze feestelijke avond met een humoristisch randje vindt plaats bij de Rabobank, op Het Oog in Roelofarendsveen en wordt georganiseerd door OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost.

Wil je er als ondernemer bij zijn? Reageer via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.