ondernemersprijskaagenbraassem.nl

Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Op 21 november vindt ie weer plaats: dé Ondernemersverkiezing van de gemeente Kaag en Braassem. Dit jaar alweer voor de dertiende keer. Tijdens een superspannende avond, waarbij er maar liefst drie prijzen worden overhandigd, neemt improvisatiecabaretgroep Op Sterk Water de presentatie voor zijn rekening. Het belooft een superleuke avond te worden.

Eerder maakten we al de genomineerde ondernemers bekend. Dit jaar zijn er 3 categorieën: de Ondernemersprijs, de Starterprijs én het ZZP-talent Kaag en Braassem 2019.

Genomineerd zijn (in willekeurige volgorde): Mooren Auto, Verdel ICT en Media, beide uit Roelofarendsveen en Visser Tuinen uit Leimuiden (Ondernemersprijs), LaRock werkt, Stix & Bowls en Als ’t Golft, alle uit Roelofarendsveen (Startersprijs) en Pouw Nail &Skinstudio, De Voet-specialist Robin Captijn, beide uit Roelofarendsveen en The Beauty Company uit Rijpwetering (ZZP-Talent).

Humoristisch randje
Alle genomineerden zijn bezocht door een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting. Ook maken de Ondernemersprijsbedrijven een bedrijfsfilm, die tijdens de verkiezingsavond worden vertoond. Deze feestelijke avond met een humoristisch randje vindt plaats bij de Rabobank, op Het Oog in Roelofarendsveen en wordt georganiseerd door OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost.

Wil je er als ondernemer bij zijn? Reageer via www.ondernemersprijskaagenbraassem.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.