Ingezonden

ONDERSCHEIDING VOOR MARIA STRAETER

Bij het neerleggen van haar bestuursfunctie bij Bridge ’86 Leimuiden heeft Maria Straeter op 19 september een “kei” ontvangen van de Nederlandse Bridge Bond als waardering voor haar tomeloze inzet voor Bridge ’86. Zij kreeg de onderscheiding uit handen van Henk Wijzebroek , vicevoorzitter van het district Leiden van de bridgebond die hiervoor speciaal naar de Ontmoeting in Leimuiden kwam.

Maria is vanaf september 2001 actief geweest in het bestuur van Bridge ’86 Leimuiden.

Deze taak heeft zij met hart en ziel vervuld. Zij is voor Bridge ’86 een echte “kei” geweest, o.a. bij het organiseren van bridgecursussen, het mede organiseren van de open Kaag en Braassemdrives en de geliefde “snertdrives”.

Kortom dit heeft er toe geleid dat de Nederlandse Bridge Bond haar met een “kei” heeft vereerd als bekroning op de buitengewone inspanningen die zij heeft geleverd als bestuurslid voor Bridge ’86 Leimuiden.

 

Maria is door Bridge’86 tevens benoemd als erelid van deze gezellige bridgeclub. Mocht u zich ook bij deze club willen aansluiten dan u kunt dat doen door een berichtje te sturen naar secretaris.bridge86@gmail.com


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.