One en Only marathon op 11 september

De organisatie van Loopvereniging Plantaris’ One en Only gaat er voor. Niet voor anderhalve meter, maar voor maar liefst 42,195 kilometer loopplezier door het VeenStenenTijdperk. Na een jaar afwezigheid zijn de plannen voor de 19e editie, van de populaire estafette-marathon als start van de kermisweek, weer uit de koelkast gehaald.

Zaterdag 11 september a.s. gaat de route door de nieuwe wijk gelegen aan De Braassemdreef. De buurt die plaatselijk bekend staat als ‘de vergeten groenten buurt‘. Dit daar de straatnamen verwijzen naar óuderwetse’ groenten zoals Schorseneren en Mierikswortel.

Waarom VeenStenenTijdperk? “In de nieuwe wijk in Roelofarendsveen, waar de straten naar Vergeten Groenten zijn vernoemd, is men het groen vergeten. In de betegelde straten en tuinen waan je jezelf terug in het Stenen Tijdperk en verwacht je elk moment met Dino’s en de Flintstones geconfronteerd te worden.” (quote uit het AD)

Kortom: Welkom in het VeenStenenTijdperk.

Natuurlijk wil niemand deze unieke estafette-marathon en tevens feestelijke start van de kermisweek missen! Om in de stemming te komen, kun je alvast een kijkje nemen op de speciale website https://oneenonly.nl/OO2020VST/

Wees er op tijd bij, de inschrijving start vrijdag 2 juli april 19.00 uur via inschrijven.nl. Je kunt individueel inschrijven of als team.

Wij gaan ervoor, jullie toch ook?


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.