Ingestuurd

Ongeval op de Braassemdreef bij het Noordeinde in Roelofarendsveen

Op dinsdagochtend 20 april rond 08:20 uur heeft er een ongeval tussen twee auto's plaatsgevonden op de Braassemdreef bij het Noordeinde in Roelofarendsveen. Er zijn geen gewonden gevallen.  

De auto stond met de voorwielen geblokkeerd, waardoor de wagen muurvast stond. Omdat het even duurde voordat de bestuurster belde met de verzekering, was de berger pas na uur ter plaatse bij het ongeval. Dit veroorzaakte voor de overige verkeersdeelnemers wat overlast. Beide auto's zijn door de berger meegenomen.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.