Gemeente Kaag en Braassem

Online inspreekavond profiel burgemeester op 24 februari 2021

Kaag en Braassem zoekt een nieuwe burgemeester. Via de online enquête kunt u uw wensen voor het profiel kenbaar maken. Iedere inwoner, ondernemer of maatschappelijk organisatie die, na het invullen van deze enquête, de vertrouwenscommissie nog iets wil meegeven voor de profielschets krijgt daarvoor de gelegenheid tijdens een digitale avond.

Deze vindt plaats op 24 februari vanaf 19.30 uur. U heeft maximaal 3 tot 5 minuten gelegenheid om uw bijdrage te leveren. De vertrouwenscommissie kan u een vraag stellen als zaken niet duidelijk zijn. Er wordt geen 'gesprek' gevoerd.

De avond vindt online plaats via Microsoft Teams. Insprekers ontvangen een link met instructie om via teams op pc, laptop, tablet of smartphone in te spreken. Meld u uiterlijk 23 februari om 12.00 uur aan via griffie@kaagenbraassem.nl. Vermeld in het onderwerp van uw mail ‘inspreekavond profiel’.

De commissie is nieuwsgierig naar ieders inbreng en neemt deze mee in de profielschets die op 18 maart a.s. in de gemeenteraad wordt besproken met de Commissaris der Koning.

Deze inspreekavond wordt live uitgezonden. U kunt deze volgen via iBabs; https://www.kaagenbraassem.nl/Bestuur_en_organisatie/Gemeenteraad/Vergaderingen_live_volgen


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.