pixabay

Online veiling voor Oekraïners

Rotaryclub Roelofarendsveen en Lionsclub Kaag en Braassem komen samen in actie voor Oekraïne. De serviceclubs organiseren van 15 april tot 1 juni een online veiling waar geboden kan worden op mooi, aantrekkelijke kavels. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Er kan vanaf 15 april a.s. via www.lionsveiling.nl geboden worden op tientallen aantrekkelijke kavels, die gesponsord worden door verschillende lokale bedrijven en particulieren. Meedoen is niet alleen leuk, maar ook super eenvoudig. Na het aanmaken van een account kan iedereen naar hartenlust aan bieden. Per kavel wordt omschreven waarop en tot wanneer er geboden kan worden: de hoogste bieder is de gelukkige! De uiteindelijke kopers doen niet alleen goede zaken voor zichzelf, maar steunen ook Oekraïners die door het oorlogsgeweld noodgedwongen op de vlucht zijn geslagen.

De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de opvang van gevluchte Oekraïners in de gemeente Kaag en Braassem en in Moldavië. De hulp aan Oekraïners in Kaag en Braassem verloopt via de lokale netwerken van beide serviceclubs. Voor de hulp aan de gevluchte Oekraïners in Moldavië wordt nauw samengewerkt met een Moldavische zusterclub van Lionsclub Kaag en Braassem en een hulporganisatie daar ter plaatse. Ondanks de armlastige situatie van de Moldavische bevolking zelf worden Oekraïense vluchtelingen ook daar met open armen ontvangen. Zij kunnen de hulpgoederen die van de veilingopbrengst aangeschaft en afgeleverd kunnen worden meer dan goed gebruiken.

Rotaryclub Roelofarendsveen en Lionsclub Kaag en Braassem hopen op een levendige veiling met veel biedingen en mooie transacties. Iedereen is van harte welkom om mee te doen: www.lionsveiling.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.