Advertorial Sport

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’ 

‘’Want ons doel is: méér aanwas van jeugd om te voorkomen dat onze vereniging op termijn vergrijst. We kunnen bijvoorbeeld kinderen een heel leuke dag bezorgen in combinatie met de golfsport: lekker samen buiten sporten en daarna andere leuke dingen doen, zoals pannenkoeken, tosti’s of hamburgers bakken in ons clubhuis de Heeren van Liemeer. Daarbij geldt wel, golf is de meest coronaveilige sport, maar extra dingen staan op dit moment ’on hold’: het restaurant is momenteel dicht, hoewel men in het weekend (tot dinsdag bestellen) wel menu’s kan afhalen.”

Het programma Family, Friends & Fun (FFF) is gericht op (groot-)ouders met (klein-)kinderen en/of groepjes vrienden, al dan niet in gezinsverband, die nog niet golfen. FFF en is een eerste stap in de kennismaking met de golfsport onder begeleiding van een pro en ieder bepaalt zelf de voortgang en tempo, waarin men dan eventueel verder wil.

Stap 1: een kennismakingsles van 2 uur in groepjes van 6 - 8 personen, waarbij alle aspecten van golf aan de orde komen , waarbij men kan oefenen met materialen en ballen, die door de club ter beschikking worden gesteld. (€20,00 pp). Verschillende vervolgstappen (bijv. ’Individueel les’, ’Golfstart’, ’Baanpermissie behalen’, ’ zelf oefenen in de baan (met 10-rittenkaart) ’Handicap 54’) en nog meer mogelijkheden staan op de website: www.golfclubliemeer.nl/golfschool.

Emmaly Otto volgde met een vriendin het programma ’Golfstart’ en schreef haar review op de website: “Wat wij het mooie vinden aan de golfsport, is dat je het met iedereen kunt spelen. Of je nu met iemand speelt die ervaren is in de sport of juist niet, je kunt met iedereen een baan lopen en je hebt geen last van het niveauverschil. Iets met handicaps! Daarnaast is het geen intensieve sport, en voel je je gedurende het golfen erg ontspannen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het prachtige park dat Golfclub Liemeer biedt.”

Loek Sassen


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.