Dennis

Ook maatregelen bij gemeentewerf afvalbrengstation

Wil je afval brengen bij het afvalbrengstation in Roelofarendsveen? Dan vraagt de gemeente dat op een andere dag dan zaterdag te doen om piekmomenten te voorkomen. Ook hier dien je je naar de maatregelen van de overheid te gedragen.

Die luiden bij het afvalbrengstation als volgt: ‘’We laten maximaal 5 auto's tegelijk toe. Neem geen kinderen mee en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.’’

Gemeentewerf afvalbrengstation
Grof vuil en grof snoeiafval dat je niet mee kunt geven met het huishoudelijk afval kun je brengen naar het afvalbrengstation van de gemeente. Het afvalbrengstation van de gemeente Kaag en Braassem is aan het Veenderveld 53 in Roelofarendsveen.

Openingstijden afvalbrengstation
• maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.30 uur
• zaterdag 08.00 tot 12.30 uur.  

Voor meer informatie bezoek je de website van de gemeente. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:01

Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Algemeen vandaag 11:39

Fraudeurs actief op WhatsApp

Er zijn fraudeurs actief op WhatsApp. Door zich voor te doen als een familielid in financiële nood proberen ze iemand geld af te troggelen. De politie waarschuwt voor deze oplichters.

Advertorial Blog Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 11:03

''Ik beloof dat ik nooit meer ga klagen dat ik het druk heb''

Yoney Verschuur van Verschuur Watertransport schreef een blog over de coronacrisis. ''Wat juist dé start van ons seizoen had moeten worden, is door de coronacrisis vrijwel stopgezet.''

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 09:11

Tuinieren in de coronacrisis

We krijgen het advies om onze mentale gezondheid op peil te houden door te sporten en te bewegen. Maar hoe? Volkstuinders geven je de tip: ga de tuin in!

Calamiteiten gisteren 10:56

Getuigen gezocht inbraak Van Ruiten

Afgelopen vrijdag is er rond 20.00u ingebroken bij Van Ruiten Foodpack aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. De politie is op zoek naar getuigen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 28 mrt. 2020 16:50

Zesde coronabesmetting in Kaag en Braassem

Het RIVM heeft bekend gemaakt dat de zesde coronabesmetting officieel is vastgesteld in de gemeente Kaag en Braassem.