Dennis

Ook maatregelen bij gemeentewerf afvalbrengstation

Wil je afval brengen bij het afvalbrengstation in Roelofarendsveen? Dan vraagt de gemeente dat op een andere dag dan zaterdag te doen om piekmomenten te voorkomen. Ook hier dien je je naar de maatregelen van de overheid te gedragen.

Die luiden bij het afvalbrengstation als volgt: ‘’We laten maximaal 5 auto's tegelijk toe. Neem geen kinderen mee en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.’’

Gemeentewerf afvalbrengstation
Grof vuil en grof snoeiafval dat je niet mee kunt geven met het huishoudelijk afval kun je brengen naar het afvalbrengstation van de gemeente. Het afvalbrengstation van de gemeente Kaag en Braassem is aan het Veenderveld 53 in Roelofarendsveen.

Openingstijden afvalbrengstation
• maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.30 uur
• zaterdag 08.00 tot 12.30 uur.  

Voor meer informatie bezoek je de website van de gemeente. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.