Dennis

Ook maatregelen bij gemeentewerf afvalbrengstation

Wil je afval brengen bij het afvalbrengstation in Roelofarendsveen? Dan vraagt de gemeente dat op een andere dag dan zaterdag te doen om piekmomenten te voorkomen. Ook hier dien je je naar de maatregelen van de overheid te gedragen.

Die luiden bij het afvalbrengstation als volgt: ‘’We laten maximaal 5 auto's tegelijk toe. Neem geen kinderen mee en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.’’

Gemeentewerf afvalbrengstation
Grof vuil en grof snoeiafval dat je niet mee kunt geven met het huishoudelijk afval kun je brengen naar het afvalbrengstation van de gemeente. Het afvalbrengstation van de gemeente Kaag en Braassem is aan het Veenderveld 53 in Roelofarendsveen.

Openingstijden afvalbrengstation
• maandag tot en met vrijdag 08.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.30 uur
• zaterdag 08.00 tot 12.30 uur.  

Voor meer informatie bezoek je de website van de gemeente. 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 13:02

Budget duurzaamheidsleningen op: aanvragen niet meer mogelijk

Plannen om een duurzaamheidslening aan te vragen? Helaas is dat niet meer mogelijk. ‘’Door een recente toestroom van aanvragen is het budget op, waardoor het helaas niet langer mogelijk is om duurzaamheidsleningen verstrekken.’’

Overige gisteren 11:36

Te veel fijnstof in Leimuiden gemeten

In Leimuiden is er volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te veel fijnstof, een vorm van luchtvervuiling, gemeten. Dat is gebleken uit de resultaten van een bijzonder meetapparaat.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:11

Hooikoorts of corona?

Steeds meer mensen hebben te kampen met hooikoortsklachten. En dat is erg vervelend, ook omdat de symptomen veel lijken op die van het coronavirus. Hoe herken je of iemand hooikoorts of juist corona heeft?

Calamiteiten 3 jun. 2020 20:14

Botsing in Leimuiden, fietser raakt gewond

Op woensdagavond 3 juni heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en scooter op de Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden. De fietser is hierbij gewond geraakt. 

Calamiteiten 3 jun. 2020 20:00

Auto vliegt uit de bocht

Zo'n honderd meter voor het bord 'Welkom in de gemeente Kaag en Braassem', heeft een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Eén persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.