Ook Oranjecomité Leimuiden zet een streep door traditionele viering van Koningsdag

In navolging van Oranjecomité Juliana Roelofarendsveen, laat ook Oranje Comité Leimuiden weten dat zij dit jaar opnieuw geen Koningsdag kunnen organiseren. Net zoals in 2020 wil het Oranjecomité dit jaar haar eigen draai aan de nationale feestdag geven.

Het comité is in conclaaf gegaan om te kijken in welke hoedanigheid zij iets kunnen organiseren ten tijde van het knalfeest. ‘’Het bestuur van het Oranje Comité Leimuiden heeft telefonisch overleg gehad. Wat zijn de mogelijkheden, wat kan wel rondom Koningsdag en De Feestweek’’, zo laat het comité weten op hun social media.

In 2020 organiseerde het Oranjecomité in Leimuiden nog een speurtocht. Hoe zij dit jaar invulling aan het feest gaan geven is nog niet bekend. ‘’We zijn druk bezig met de voorbereidingen, zodra er meer duidelijkheid en nieuws is informeren wij jullie hier over.’’

Het comité sluit af met een positieve boodschap. ‘’Zorg goed voor elkaar & blijf gezond!’’ 


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand.