Ook Oranjecomité Leimuiden zet een streep door traditionele viering van Koningsdag

In navolging van Oranjecomité Juliana Roelofarendsveen, laat ook Oranje Comité Leimuiden weten dat zij dit jaar opnieuw geen Koningsdag kunnen organiseren. Net zoals in 2020 wil het Oranjecomité dit jaar haar eigen draai aan de nationale feestdag geven.

Het comité is in conclaaf gegaan om te kijken in welke hoedanigheid zij iets kunnen organiseren ten tijde van het knalfeest. ‘’Het bestuur van het Oranje Comité Leimuiden heeft telefonisch overleg gehad. Wat zijn de mogelijkheden, wat kan wel rondom Koningsdag en De Feestweek’’, zo laat het comité weten op hun social media.

In 2020 organiseerde het Oranjecomité in Leimuiden nog een speurtocht. Hoe zij dit jaar invulling aan het feest gaan geven is nog niet bekend. ‘’We zijn druk bezig met de voorbereidingen, zodra er meer duidelijkheid en nieuws is informeren wij jullie hier over.’’

Het comité sluit af met een positieve boodschap. ‘’Zorg goed voor elkaar & blijf gezond!’’ 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!