Op vakantie in Kaag en Braassem

Wethouder Petra van der Wereld heeft maandag 29 maart het eerste exemplaar in ontvangst genomen van de recreatiekrant 2021. Recreatieondernemers namen in een drive thru kranten en elkaars folders in ontvangst, zodat men klaar is voor een nieuw recreatieseizoen. 

Beleef Kaag en Braassem 

De krant staat bomvol tips, weetjes, fiets- en wandelroutes. Waar huur je een boot en welke polder is het bezoeken waard? Waar haal je een stuk boerenkaas en wanneer ben je welkom bij de molens? In dit speciale jaar wordt niet alleen gericht op de toerist van ver, ook op de eigen inwoner. In het inspirerende artikel "Op vakantie thuis", over recreëren in je eigen woonomgeving komen een aantal Kaag en Braassemers aan het woord die in de buurt bleven voor een paar dagen vakantie. ⁠ 

Huis-aan-huis 

De recreatiekrant, gemaakt door Kaag en Braassem Promotie en Hier! in de regio, is jaarlijks het startschot voor het recreatieseizoen. De krant wordt de komende dagen huis-aan-huis verspreid in Kaag en Braassem. Vanaf het paasweekend kun je een exemplaar ophalen bij de recreatieondernemers. Binnenkort in de buurt? Laat Kaag en Braassem je verrassen: op het water, bij de molens, in de tuinbouw en het polderlandschap en met heerlijke streekproducten. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!