Dennis

Opening Kringloop Alkemade Doet

Dinsdag 18 mei om 12.00 uur gaan de deuren van de nieuwe locatie van de Kringloopwinkel Alkemade Doet open. Na een lange zoektocht met veel onzekerheden is er een mooie nieuwe locatie gevonden.

Het oude pand van de Baby Dump aan de Conservenweg 191 te Roelofarendsveen (Lasso bedrijventerrein). Naast dat diverse spullen een tweede leven krijgen (duurzaam) is dit ook een belangrijke winkel voor mensen met een kleine beurs en natuurlijk voor de vrijwilligers die er werken. Zij hebben een zinvolle dagbesteding, leren werken in een team en krijgen weer zelfvertrouwen om door te gaan.

Al met al voor iedereen een win-win situatie dat deze winkel behouden is gebleven voor Roelofarendsveen. Heb jij nette, voor jou overbodige, spullen? Maak er een ander blij mee.

Je kan je spullen op dinsdag tot en met zaterdag inleveren bij het pand aan de Conservenweg 191. In verband met corona kan dit alleen tussen 12.00 en 15.30 uur. De nieuwe locatie is kleiner; spullen zullen bij inname worden gecontroleerd . Goederen buiten achterlaten kan en mag niet meer. Er zijn camera's aanwezig die de omgeving vast leggen. De nu geldende openingstijden zijn: van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 15.30 uur.

Foto kringloop.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.