Dennis

Opening Kringloop Alkemade Doet

Dinsdag 18 mei om 12.00 uur gaan de deuren van de nieuwe locatie van de Kringloopwinkel Alkemade Doet open. Na een lange zoektocht met veel onzekerheden is er een mooie nieuwe locatie gevonden.

Het oude pand van de Baby Dump aan de Conservenweg 191 te Roelofarendsveen (Lasso bedrijventerrein). Naast dat diverse spullen een tweede leven krijgen (duurzaam) is dit ook een belangrijke winkel voor mensen met een kleine beurs en natuurlijk voor de vrijwilligers die er werken. Zij hebben een zinvolle dagbesteding, leren werken in een team en krijgen weer zelfvertrouwen om door te gaan.

Al met al voor iedereen een win-win situatie dat deze winkel behouden is gebleven voor Roelofarendsveen. Heb jij nette, voor jou overbodige, spullen? Maak er een ander blij mee.

Je kan je spullen op dinsdag tot en met zaterdag inleveren bij het pand aan de Conservenweg 191. In verband met corona kan dit alleen tussen 12.00 en 15.30 uur. De nieuwe locatie is kleiner; spullen zullen bij inname worden gecontroleerd . Goederen buiten achterlaten kan en mag niet meer. Er zijn camera's aanwezig die de omgeving vast leggen. De nu geldende openingstijden zijn: van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 15.30 uur.

Foto kringloop.jpeg


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.