Dennis

Opening van jeu de boulesbaan op het Domplein

De jeu de boulesbaan op het Domplein is afgelopen zaterdag 17 september officieel geopend door wethouder Gerben van Duin. 

De jeu de boulesbaan werd op een enigszins andere manier geopend dan een lintje doorknippen. Om de baan te openen werd door Wethouder Gerben van Duin een fles champagne de baan op gegooid. Jeu de Boules Vereniging De Wouse Boules heeft na de opening uitleg gegeven over het spel. Waarna iedereen kon meedoen aan het spel en prijzen kon winnen. 

De baan is verhuisd van de ene kant van de Herenweg naar de andere kant van de Herenweg, naar Het Schoolhuis. “Het Schoolhuis heeft nu de uitstraling van een (Frans) dorpsplein, waar iedereen bij de openslaande deuren kan spelen of gezellig kan kijken. Kortom: de ruimte in en rondom IKC het Woud en Het Schoolhuis vormen beiden een mooie plek om samen te komen. Iedereen is hier van harte welkom”, aldus de gemeente. 


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiële uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.