Advertorial Winkels

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...

"De verbouwing heeft bijna twee jaar geduurd, maar als alles klaar is, staan er op een totale oppervlakte van 650 m6 stijlkamers, waar de klanten inspiratie kunnen opdoen voor hun eigen woning. Wij hebben alles op gebied van woninginrichting: vloeren, raamdecoratie zoals gordijnen, kasten op maat, industriële deuren en zonwering, maar ook behang en vloerbedekking; alles behalve meubels en dergelijke”, voegt zijn broer Wesley nog toe.

Tijdens de openingsuren op die zaterdag (10.00 tot 16.00 uur) krijgen alle klanten verse koffie en kunnen zij met eigen ogen zien, hoe de voormalige bouwmarkt (Hubo) aan de Westkanaalweg 101 in Ter Aar een woonwinkel is geworden.

Loek Sassen


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.