Dennis

Opening zwembad de Kleine Oase laat nog op zich wachten

Ook zwembad de Kleine Oase in Leimuiden blijft in verband met de coronacrisis voorlopig nog even gesloten. 

Dat laten zij weten op hun Facebookpagina. ‘’De emmers, hogedrukspuiten, onkruidkrabbers... Alles voor het schoonmaken van ons zwembad blijft nog even in de kast! De schoonmaak ochtenden op de komende zaterdagen worden uitgesteld totdat we zeker weten wanneer we open mogen.’’

Het zwembad zou 1 mei opengaan en dat 4 mei met verschillende activiteiten vieren. Helaas zal dit moeten worden verzet. 

Vandaag voert het kabinet opnieuw crisisoverleg. Vanavond om 19:00 uur wordt tijdens de persconferentie duidelijk hoe het na 6 april verdergaat met de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te verminderen.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.