Opnieuw Bib Gourmand uitgereikt aan restaurants uit gemeente Kaag en Braassem

Twee restaurants uit gemeente Kaag en Braassem vallen dit jaar weer in de prijzen. Plantage 87 in Oude Wetering en Tante Kee op Kaag zijn weer terug te vinden in de lijst met restaurants met een Bib Gourmand. Dat is een onderscheiding van Michelin voor restaurants met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Nederland telt nu 138 restaurants met een Bib Gourmand. Dit is een beloning voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een driegangenkeuzemenu kost daarbij maximaal 39 euro. 

Dit is niet de eerste keer dat restaurants uit gemeente Kaag en Braassem waardering krijgen voor hun harde werk. In het verleden zag Plantage 87 zich al eens terug in de prestigelijst. Dit jaar ‘’Uiteraard zijn we hier gigantisch trots op. We kijken ernaar uit om, samen met ons mooie team, weer voor u klaar te mogen staan’’, laat Plantage 87 weten op hun social media.  

Ook bij Tante Kee zijn ze blij dat ze de prijs voor de tweede keer achter elkaar in de wacht slepen. ‘We zijn maar drie maanden open geweest dus dat is lastig. Natuurlijk zijn we blij, maar het is wel een beetje een gek jaar. Ik hoop dat we snel weer open mogen en mensen het Bib Gourmand menu kunnen serveren. We zijn super trots, het is een mooie bekroning’’, sluit eigenaresse Kim af. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.