Pixabay

Opnieuw Fortnite toernooi tegen politie Kaag en Braassem

Politie Kaag en Braassem organiseert 22 oktober een Fortnite toernooi voor alle gamende kinderen uit de gemeente Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Het toernooi duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur, middels een loting wordt er bepaald wie er mee mag doen.

Iedereen kan zich inschrijven met een Consoles: PS4, Xbox, PC of Nintendo Switch. Het speltype ‘solo’ wordt tijdens het toernooi gespeeld.

Als je ingeloot bent, krijg je via een whatsappberichtje ‘Custom Matchmaking Key’ om mee te doen. Als je niet bent ingeloot kan je via het Twitchkanaal van Teamjeroentjeee, die tevens ook de host is, live meekijken en vragen stellen. De vragen worden beantwoord door de jeugdagent van Nieuwkoop en Kaag en Braassem, Yvonne.

De twee agenten Guido en Bianca doen ook mee aan het Fortnite toernooi. ‘’Na het grote succes van ons eerste toernooi, gaan we het nog een keer proberen. Kunnen we gelijk kijken of we jullie nu wel een beetje kunnen bijhouden’’, laten ze op Facebook weten.

Prijzen

Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Elke winnaar van een speelronde wint 1000 V-Bucks, daarnaast worden er per speelronde nog 1000 V-Bucks onder de deelnemers verloot. De prijzen worden bij de winnaars langsgebracht. Volledig binnen de regels van het RIVM.

Aanmelden

Het Fortnite toernooi heeft helaas maar plaats voor 99 deelnemers, dus geef je snel op. Dit kan met een email naar: kaag-en-braassem@politie.nl.  In de mail is het belangrijk dat er een voor- en achternaam staat, de naam waarmee je speelt in Fortnite, je woonplaats en je telefoonnummer.

 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.