Pixabay

Opnieuw Fortnite toernooi tegen politie Kaag en Braassem

Politie Kaag en Braassem organiseert 22 oktober een Fortnite toernooi voor alle gamende kinderen uit de gemeente Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Het toernooi duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur, middels een loting wordt er bepaald wie er mee mag doen.

Iedereen kan zich inschrijven met een Consoles: PS4, Xbox, PC of Nintendo Switch. Het speltype ‘solo’ wordt tijdens het toernooi gespeeld.

Als je ingeloot bent, krijg je via een whatsappberichtje ‘Custom Matchmaking Key’ om mee te doen. Als je niet bent ingeloot kan je via het Twitchkanaal van Teamjeroentjeee, die tevens ook de host is, live meekijken en vragen stellen. De vragen worden beantwoord door de jeugdagent van Nieuwkoop en Kaag en Braassem, Yvonne.

De twee agenten Guido en Bianca doen ook mee aan het Fortnite toernooi. ‘’Na het grote succes van ons eerste toernooi, gaan we het nog een keer proberen. Kunnen we gelijk kijken of we jullie nu wel een beetje kunnen bijhouden’’, laten ze op Facebook weten.

Prijzen

Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Elke winnaar van een speelronde wint 1000 V-Bucks, daarnaast worden er per speelronde nog 1000 V-Bucks onder de deelnemers verloot. De prijzen worden bij de winnaars langsgebracht. Volledig binnen de regels van het RIVM.

Aanmelden

Het Fortnite toernooi heeft helaas maar plaats voor 99 deelnemers, dus geef je snel op. Dit kan met een email naar: kaag-en-braassem@politie.nl.  In de mail is het belangrijk dat er een voor- en achternaam staat, de naam waarmee je speelt in Fortnite, je woonplaats en je telefoonnummer.

 


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.