Koningsdag Roelofarendsveen

Opnieuw geen koningsdag in Roelofarendsveen: “Alle ballen op de Oranjefeesten”

De kogel is definitief door de kerk. Hoewel weinig mensen er al op rekenden, laat Oranjecomité Juliana Roelofarendsveen dat er met koningsdag ook dit jaar geen knalfuif zal zijn. Wél zetten ze vol in op de Oranjefeesten.

Vorig jaar konden oranjegangers ook al niet genieten van het jaarlijkse feest. Dat mocht de pret niet drukken. Mensen maakten er alsnog een feestje van. Ook dit jaar kan Koningsdag niet op de gebruikelijke manier gevierd worden. “Zoals iedereen wel had verwacht, kunnen we ook dit jaar geen Koningsdag organiseren”, aldus het Oranjecomité.

Het Oranjecomité kijkt vooruit en hoopt dat in het najaar meer mogelijk is. Dan staan de Oranjefeesten weer voor de deur. “Helaas is nog veel onduidelijk, daarom werken we aan meerdere scenario’s. We hopen op een mooie zomer! Dat onze horeca, lokale (culturele) evenementen en de kermisexploitanten weer langzaam kunnen gaan draaien en dat we het normale leven weer kunnen oppakken!”

Koningsdag Roelofarendsveen


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!