Jolanda van Gils

Opnieuw storing Leimuiderbrug, ondanks reparatiewerkzaamheden

De Leimuiderbrug die met een technische storing kampt. Iedereen die regelmatig over de Leimuiderbrug rijdt, heeft daar ongetwijfeld al eens mee te maken gehad. Ook vrijdagochtend was het weer raak.

De storing komt een week na de reparatiewerkzaamheden die de provincie Noord-Holland heeft uitgevoerd aan de Leimuiderbrug. Vrijdagochtend 22 juli werd de hydraulische installatie gerepareerd.

Met deze reparatie ging de provincie ervan uit dat de huidige storingen die hierdoor veroorzaakt worden, verholpen zouden zijn. Wat precies de oorzaak was van de storing vrijdagochtend 29 juli is niet bekend, maar duidelijk is wel dat de reparatiewerkzaamheden van vorige week niet alle problemen met de brug hebben verholpen.

Om de Leimuiderbrug weer helemaal storingsvrij te krijgen, doet een team onderzoek naar de storingen. Het team bekijkt hiervoor verschillende oplossingen. Tot die tijd bestaat de kans op een technische storing bij de Leimuiderbrug.


Meer nieuws

Overige vandaag 07:11

Festival du Cirque bij Zomerspelen Hoogmade 2022

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus wordt de zomervakantie in Hoogmade traditiegetrouw afgesloten met Zomerspelen Hoogmade. Na twee jaar afwezigheid staat deze alweer 37e editie in het teken van Festival du Cirque: een mix van festival vibes en acrobatiek vertier. Alle activiteiten vinden plaats op het speelveld bij het Hendrik Meijerplantsoen in Hoogmade.

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.