Oproep van horeca in Kaag en Braassem

De horeca in Kaag en Braassem doet op hun Facebookpagina een oproep om de sociale contacten op een laag pitje te zetten.

Ook de restaurants in Kaag en Braassem moetsten de deuren sluiten. Dat zij daar volledig achter staan, blijkt uit de oproep die restaurant De Vergulde Vos eerder vandaag op hun Facebookpagina deed.

Het bericht luidt als volgt: ’’Lieve bezoekers van de horeca in Gemeente Kaag en Braassem, eergisteren heeft onze horeca, voor minimaal 3 weken, de deuren op slot gedraaid of zijn noodgedwongen op alleen bezorgen/afhalen overgestapt. Stoelen op tafel, tap dicht en koffieapparaat uit. Een heftig besluit en met pijn in ons hart, maar gezondheid gaat boven alles.

Deze maatregel is niet voor niets genomen door onze overheid. De horeca is een plek waar mensen graag samen komen. Als die plaatsen gesloten worden dan is het dus de bedoeling dat mensen niet samen komen. Als uw lokale horeca- ondernemers willen wij u graag vragen om vooral gehoor te geven aan deze oproep om sociale contacten op een laag pitje te zetten. Alleen dan kunnen we zorgen dat we dit virus de baas worden. Laten we met elkaar onze schouders er onder zetten en dan zien we elkaar hopelijk vanaf 7 april weer gezellig in onze cafés en restaurants.’’


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.