Oproep van horeca in Kaag en Braassem

De horeca in Kaag en Braassem doet op hun Facebookpagina een oproep om de sociale contacten op een laag pitje te zetten.

Ook de restaurants in Kaag en Braassem moetsten de deuren sluiten. Dat zij daar volledig achter staan, blijkt uit de oproep die restaurant De Vergulde Vos eerder vandaag op hun Facebookpagina deed.

Het bericht luidt als volgt: ’’Lieve bezoekers van de horeca in Gemeente Kaag en Braassem, eergisteren heeft onze horeca, voor minimaal 3 weken, de deuren op slot gedraaid of zijn noodgedwongen op alleen bezorgen/afhalen overgestapt. Stoelen op tafel, tap dicht en koffieapparaat uit. Een heftig besluit en met pijn in ons hart, maar gezondheid gaat boven alles.

Deze maatregel is niet voor niets genomen door onze overheid. De horeca is een plek waar mensen graag samen komen. Als die plaatsen gesloten worden dan is het dus de bedoeling dat mensen niet samen komen. Als uw lokale horeca- ondernemers willen wij u graag vragen om vooral gehoor te geven aan deze oproep om sociale contacten op een laag pitje te zetten. Alleen dan kunnen we zorgen dat we dit virus de baas worden. Laten we met elkaar onze schouders er onder zetten en dan zien we elkaar hopelijk vanaf 7 april weer gezellig in onze cafés en restaurants.’’


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.