OPROEP: WENSOUDERS GEZOCHT

Esmee (26) heeft al sinds jongs af aan een sterke kinderwens, maar heeft niet bepaald geluk gehad in de liefde. Ze vroeg zich af: wat is er mogelijk als single vrouw?

Een half jaar geleden begon ze met de zoektocht naar een oplossing. Ze kwam bij een artikel terecht waarin een vrouw en een homostel met zijn drieën de liefde voor hun kind delen. Ze wist het meteen: ‘’wauw, dacht ik. Wat is er mooier dan de liefde voor een kind te delen met drie liefhebbende ouders?’’

Meer dan gewenst
Ze plaatste een oproep op Facebook, schreef een blog en kwam in contact met Stichting Meer dan Gewenst. Dit is een platform waar oproepen geplaatst kunnen worden voor het vinden van wensouders. Ook wordt er informatie gegeven, worden verhalen gedeeld en bijeenkomsten gepland.

Mooie, maar moeilijke constructie
Via deze stichting kwam ze in contact met een single homo man. De klik was er, maar de afstand werkte niet mee. Maar er speelt meer mee: ‘’het is een prachtige constructie, maar wel een moeilijke. Het is een proces waarin je elkaar moet kunnen vertrouwen, op elkaar moet kunnen bouwen, op één lijn zit met elkaar en waarin allerlei afspraken zijn vastgelegd.’’

Kun jij Esmee helpen bij het verwezenlijken van haar wens om met een single homo man of homostel een liefdevol gezinnetje te beginnen middels co-ouderschap? Laat het haar weten via wensmama2b@hotmail.com.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.