Dennis

Oranje comité neemt afscheid van voorzitter tijdens schuurfeest

Het was het kindje van Jeroen, dus wat was er mooier dan juist op het senioren schuurfeest afscheid te nemen van het comité en publiek? Tuurlijk, ieder lid wat afscheid neemt wordt op het schuurfeest in het zonnetje gezet, maar voor de scheidend voorzitter werd er nog een schepje bovenop gedaan.

Maar voor het zo ver was, was het natuurlijk tijd voor muziek en feest. En welke band kan je dan beter in huis hebben dan Scheurend Hart, onder leiding van Wim Loos. Iedere aanwezige kreeg een zingo-kaart en meteen ging het los. Draaien met de bingo molen, liedjes afkruizen en zingen maar. De stemming zat er in no time in en al gauw volgde de eerste polonaise.

Scheurend Hart bij senioren Schuurfeest 22

Na het Scheurend Hart was het tijd voor de hoofdact van de middag. Ronnie Tober maakte voor de derde keer zijn opwachting bij het schuurfeest en liet meteen zien waarom hij wederom teruggevraagd was. De stemming die er toch al lekker in zat, werd alleen maar beter en met leuke anekdotes vermaakte hij het publiek. Ondertussen liepen de "vrouwen van" en de vrijwilligers rond met hapjes en drankjes. Het publiek genoot met volle teugen. 

Ronnie Tober bij senioren schuurfeest 22

Tijd voor spreekstalmeester Pieter van Ruiten om de microfoon uit handen te geven. Joris Koek sprak lovende woorden over de 18 jaar die voorzitter Jeroen van der Geest en samen met de andere leden zong hij een speciaal voor Jeroen herschreven lied. Zaterdag tijdens de corso kunt u afscheid nemen van Jeroen. Hij zit op de eerste kar en de tocht belooft voor hem een hel te worden......

Afscheidslied voor Jeroen VK22

De afsluiting van de dag was voor de Aerebeijeplukkers. Met hun vrolijke muziek waren zij de perfecte afsluiter voor een gezellige, geslaagde middag.

 

Voor meer foto's, klik hier.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.