Dennis

Ouderwets drukke oranjeloop

Maandagavond was het een drukte van belang op de Noordhoek in Roelofarendsveen. De traditionele oranjeloop werd verlopen en de opkomst was prima.

Om 19.00u werd er afgeteld en startte de grote groep kinderen voor de 2km loop. 5 minuten later startte de 5 en de 10km loop. Na een kleine 8 minuten passeerde Matthijs Span als eerste de finishlijn, op een seconde gevolgd door Sam van Graas. Na precies 8 minuten was Don Sieders de 3e die over de finishlijn kwam. Bij de meisjes zat het ook kort op elkaar. Saar van Egmond(8.15), Loïs van Klink(8.16) en Anouk Loos(8.20) vormden het podium.

Tekst gaat verder onder de foto!

Super Mario finish Oranjeloop VK22

Op de 6km was een dame de snelste van allemaal. Jo-An Kortekaas deed er 24.50 over. Ruim 6 minuten sneller dan de nummer 2, Anoek vd Meer. Faya Smeele maakte het podium compleet(31.16). Bij de heren was Kai Hoogenboom de nummer 1 in 25.30, gevolgd door Yasin Hashen(25.40) en Kay van Kampen(26.00u). Ondertussen werden Wende Mallec en Liv Koster gekozen als mooiste verkleede en mooist geschminkte lopers.

Tekst gaat verder onder de foto!

Mooiste lopers oranjeloop VK22

 

Daarna was het wachten op de mensen van de lange adem. De 10km lopers. Joost van Zeil was de enige die onder de 40 minuten bleef met 39.43. John van Laar werd 2e(40.58 en Pjotr Chloecki werd 3e in 42.18. Er deden slechts 2 dames mee op de 10 km, namelijk Imke Valent(46.49) en Rosa van Wouwe(53.46) die de loop samen met haar vader liep.

Voor meer foto's, klik hier.

 


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.