Ingezonden

Overhandiging sponsorbedrag namens LV Plantaris estafette marathon

Op zaterdag 29 oktober mochten vertegenwoordigers van de Stichting Mojer en Stichting Groen Licht een mooi bedrag in ontvangst nemen. Dit waren de opbrengsten van de in september gehouden kermismarathon van LV Plantaris. 

In de kantine van hoofdsponsor Verdel ICT & Media, die binnenkort verhuist naar Tech Campus De School in Roelofarendsveen, overhandigde Daniëlle van der Meer namens de marathongroep een bedrag van € 1000 aan beide stichtingen. Bij de eerste Corona afgelasting in 2020 was reeds een voorschot gegeven, de rest kon na de succesvolle loop in de Vergeten Groenten wijk worden overhandigd. Mede door de steun van sponsors Dobbe Transport, Verdel ICT & Media, Opposuits, en de opbrengst van de bloemenverkoop tijdens de braderie in Oude Wetering, kwam dit bedrag tot stand. 

Stichting MOIER is een initiatief van ouders om voor hun jongvolwassen kinderen met autisme en of verstandelijke beperkingen de best passende woonsituatie te creëren. Met daarbij de dagelijkse begeleiding door middel van 24-uurs zorg. Zij zullen het bedrag gebruiken voor sportactiviteiten. 

Stichting Groen Licht draagt in Kaag en Braassem bij aan een groenere en schonere gemeente. Van het sponsorbedrag zullen vuilknijpers worden aangeschaft, deze worden door inwoners gebruikt die meedoen aan de actie: 'Adopteer een straat'. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.