Dennis

Paalzitten 22: Toen waren er nog 3!

Het was een rustige nacht voor de paalzitters bij Paal 7. Minder koud dan nacht 1, maar gelukkig met meer bezoekers op de wal dan nacht 1. Toch heeft niet iedereen de nacht overleefd.

Hoewel, de vier resterende paalzitters zaten vanmorgen vroeg op de paal aan het ontbijt. Helaas voor Rutger begon het gebrek aan comfort, slaap en beweging hem op te breken. Mede paalzitter Han zei al dat Rutger veel te veel zat te slapen. "Dat kan nooit lang goed gaan", zo sprak Han. Zijn woorden bleken profetisch. Iets na 8 uur vielen de titelaspiraties van Rutger met een luide gil en plons letterlijk en figuurlijk in het water.

Paalzitten 22 Rutger in het water

Voor meer foto's, klik hier.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.