Aad Hogenboom

Paalzitters gehuldigd

Donderdag aan het eind van de middag werden de paalzitters gehuldigd. Er kwam meteen een antwoord op de vraag hoe dat ging met 2 winnaars en 1 scooter. Paula en Han kregen er allebei 1.

Woensdag nadat de laatste drie paalzitters van de paal kwamen hadden Niels, Han en Paula, naast naar een normale wc gaan, maar behoefte aan één ding. In een lekker zacht bed een paar uur slapen. Dus werd er die avond niemand gehuldigd. Het feestje werd donderdag om 17.00u gevierd. Maar hoe moest dat nu met die 2 winnaars en die enen e-scooter.

De oplossingen werden woensdag door het aanwezige publiek aangedragen. De scooter door de midden zagen en er een deelscooter van maken waren twee van de oplossingen die langs kwamen. Organisator Mark van Ruiten beloofde dat het wel goed kwam. Donderdag bleek hij woord te hebben gehouden, er stonden twee prachtige e-scooters op het podium. Eén van Paula en één voor Han. 

Voor nummer 3, Niels Molkenboer was er, naast de tegoedbon van Paal 7, een kado van zijn brandweercollega's. Hij kreeg een Efteling arrangement kado.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.