Aad Hogenboom

Paalzitters gehuldigd

Donderdag aan het eind van de middag werden de paalzitters gehuldigd. Er kwam meteen een antwoord op de vraag hoe dat ging met 2 winnaars en 1 scooter. Paula en Han kregen er allebei 1.

Woensdag nadat de laatste drie paalzitters van de paal kwamen hadden Niels, Han en Paula, naast naar een normale wc gaan, maar behoefte aan één ding. In een lekker zacht bed een paar uur slapen. Dus werd er die avond niemand gehuldigd. Het feestje werd donderdag om 17.00u gevierd. Maar hoe moest dat nu met die 2 winnaars en die enen e-scooter.

De oplossingen werden woensdag door het aanwezige publiek aangedragen. De scooter door de midden zagen en er een deelscooter van maken waren twee van de oplossingen die langs kwamen. Organisator Mark van Ruiten beloofde dat het wel goed kwam. Donderdag bleek hij woord te hebben gehouden, er stonden twee prachtige e-scooters op het podium. Eén van Paula en één voor Han. 

Voor nummer 3, Niels Molkenboer was er, naast de tegoedbon van Paal 7, een kado van zijn brandweercollega's. Hij kreeg een Efteling arrangement kado.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.