Aad Hogenboom

Paalzitters gehuldigd

Donderdag aan het eind van de middag werden de paalzitters gehuldigd. Er kwam meteen een antwoord op de vraag hoe dat ging met 2 winnaars en 1 scooter. Paula en Han kregen er allebei 1.

Woensdag nadat de laatste drie paalzitters van de paal kwamen hadden Niels, Han en Paula, naast naar een normale wc gaan, maar behoefte aan één ding. In een lekker zacht bed een paar uur slapen. Dus werd er die avond niemand gehuldigd. Het feestje werd donderdag om 17.00u gevierd. Maar hoe moest dat nu met die 2 winnaars en die enen e-scooter.

De oplossingen werden woensdag door het aanwezige publiek aangedragen. De scooter door de midden zagen en er een deelscooter van maken waren twee van de oplossingen die langs kwamen. Organisator Mark van Ruiten beloofde dat het wel goed kwam. Donderdag bleek hij woord te hebben gehouden, er stonden twee prachtige e-scooters op het podium. Eén van Paula en één voor Han. 

Voor nummer 3, Niels Molkenboer was er, naast de tegoedbon van Paal 7, een kado van zijn brandweercollega's. Hij kreeg een Efteling arrangement kado.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.