Dennis

Paula en Han winnen paalzitten 22

Woensdagavond om 19.00u precies zat het er dan eindelijk op voor de laatste drie paalzitters. Nadat er afgeteld was door het toegestroomde publiek op de wal, stapten Paula, Han en Niels van de paal. De eerste twee als gezamenlijke winnaar van het festijn.

Woensdagavond was het een drukte van belang op de wal bij Paal 7. Familie, vrienden, bekenden en andere enthousiastelingen waren naar het Zuie van de Veen gekomen om het einde van het kampioenschap mee te maken. De deelnemers werden luidkeels toegezongen. Even voor 19.00u, toen de climax naderde, begon het aftellen, waarna confetti rondvloog en luid applaus en gejuich klonk.

Tekst gaat door onder de foto!

Climax paalzitten 22 nadert

E'n voor eén stapte de deelnemers, opvallend soepel toch, in de boot. Eenmaal op de kant, ging het in een rechte lijn naar het toilet. Na 78 uur even lekker op een pot zitten was toch iets waar de deelnemers blijkbaar naar smachte. 

Tekst gaat door onder de foto!

Brandweer bij Paalzitten 22

Paula Bus en Han de Jong hebben vanaf zondagmiddag 13.00u op het plankje op de paal doorgebracht. Omdat Niels Molkenboer naar het toilet geweest was, is hij als derde geëindigd.

 

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.