Dennis

Paula en Han winnen paalzitten 22

Woensdagavond om 19.00u precies zat het er dan eindelijk op voor de laatste drie paalzitters. Nadat er afgeteld was door het toegestroomde publiek op de wal, stapten Paula, Han en Niels van de paal. De eerste twee als gezamenlijke winnaar van het festijn.

Woensdagavond was het een drukte van belang op de wal bij Paal 7. Familie, vrienden, bekenden en andere enthousiastelingen waren naar het Zuie van de Veen gekomen om het einde van het kampioenschap mee te maken. De deelnemers werden luidkeels toegezongen. Even voor 19.00u, toen de climax naderde, begon het aftellen, waarna confetti rondvloog en luid applaus en gejuich klonk.

Tekst gaat door onder de foto!

Climax paalzitten 22 nadert

E'n voor eén stapte de deelnemers, opvallend soepel toch, in de boot. Eenmaal op de kant, ging het in een rechte lijn naar het toilet. Na 78 uur even lekker op een pot zitten was toch iets waar de deelnemers blijkbaar naar smachte. 

Tekst gaat door onder de foto!

Brandweer bij Paalzitten 22

Paula Bus en Han de Jong hebben vanaf zondagmiddag 13.00u op het plankje op de paal doorgebracht. Omdat Niels Molkenboer naar het toilet geweest was, is hij als derde geëindigd.

 

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.