Dennis

Petitie voor zwemstrand in Roelofarendsveen

Inwoners uit Roelofarendsveen zijn een petitie gestart voor een zwemstrand bij hen in de buurt. Het dorpje dat omgeven is door water heeft geen strandje. En dat moet veranderen volgens de bewoners.

‘’Roelofarendsveen, een prachtig dorp met steeds meer inwoners, maar hoe kunnen ‘wij’ als inwoners hier nou volledig van genieten als wij geen zwemstrand hebben? Diverse dorpen rondom Roelofarendsveen hebben dit wel’’, zo staat in de petitie beschreven. 

In Roelofarendsveen kan wel gezwommen worden op dit moment. Het dorp heeft immers een zwemsteiger. Maar voor de kinderen is dit geen optie. Daarvoor is een zwemstrand een beter idee, zo opperen de bewoners. Daarom is deze petitie in het leven geroepen. 

De petitie is op dit moment 176 keer ondertekend. Het doel is gesteld op 200 handtekeningen. 

 
 

Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!