Dennis

Pittige tentoonstelling rond Veense sluis

Ook dit jaar organiseert WijPresenteert de kunsttentoonstelling MADE! Net als vorig jaar is de tentoonstelling buiten, rond de Veense Sluis. Thema dit jaar is Pittig! Want we hebben een paar pittige jaren achter de rug, aldus de organisatie.

Ook dit jaar heeft een groot aantal kunstenaars uit Kaag en Braassem hun eigen interpretatie aan het thema gegeven. Dat Pittig! voor iedereen anders is, blijkt wel uit de vele verschillende kunstwerken. Foto’s met pepers erop, schilderijen met sporters en nog veel meer hangt en staat er achter de ramen van de Noordkade en de Witte Singel. Dit jaar waren er zo veel inzendingen dat er zelfs uitgeweken is naar de Ignatiusschool.

Tekst gaat door onder foto!

Made 2021 Pittig! Ignatiusschool

Tussen de kunstwerken hangen dit jaar ook de schilderijen die gemaakt zijn voor het afscheid van burgemeester Marina van der Velde-Menting. Zo hangt de oud burgemeester samen met Margaret Thatcher achter één van de ramen.

Via een QR code kan je alle info over de kunstwerken bemachtigen en omdat de werken voor de ramen staan en hangen en je zelf buiten blijft, kan je alles veilig en ongestoord aanschouwen. En echt, het is zeker de moeite waard.

De tentoonstelling MADE: Pittig! is elke dag van 10.30-16.00u te bewonderen. De tentoonstelling duurt nog tot 30 december.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.