Ingezonden

Poco Mas opent haar deuren

De voormalige Alkeburcht is niet meer te herkennen! Poco Más heeft zijn entree gemaakt als nieuw restaurant in Roelofarendsveen.

In het hart van Roelofarendsveen zijn jonge ondernemers Twan de Jeu en Félien Borst samen met Don de Jeu een grote uitdaging aangegaan. In samenwerking met de mannen van de EVVW, die het dorpshuis prachtig hebben gerenoveerd, hebben zij vanaf begin af aan mee kunnen denken over de verbouwing. Hierdoor hebben Twan en Félien qua inrichting een unieke stijl weten te creëren. Het was mede door corona een lange en zeer onzekere weg. Hierdoor hebben zij veel extra tijd kunnen steken in het voorbereiden van Poco Más, met name door het houden van een marktonderzoek. Waar is nog behoefte aan in Roelofarendsveen en omstreken? Hoe kan het restaurant vernieuwend zijn?

Door tot in detail na te denken over zowel de inrichting als het menu heeft Poco Más een vernieuwend concept neergezet voor Roelofarendsveen. Een prachtig restaurant voor een shared diner, een theaterzaal en een evenementenlocatie in één pand. Poco Más biedt veel mogelijkheden, vraag er gerust naar. Vanaf deze week is ook het terras geopend waar iedereen welkom is voor een drankje, lunch of shared diner!

Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Poco Más
www.poco-mas.nl


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.